Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via Maatjemeer-Match.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik heb mijn ruwe bolster met blanke pit gevonden. Na een lange nacht van chatten en bellen, hebben wij meteen de volgende dag een afspraak gemaakt om lekker te gaan eten aan het strand. Daar sprong de vonk over. Hoewel we elkaar niet vaak zien, krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Bij elk ding dat ik doe op elk moment van de dag die duizenden vlinders in mijn buik. Hopend hem even te horen of liever nog te voelen al was het maar een knuffeltje. Hij is mijn grote knuffelbeer en ik zijn kleine knuffelmuis! We hopen dat lang zo te houden.
Jacobijn & Jens
Ik was eigenlijk van plan om te stoppen met de site. Ik deed nog een rondje Fotozapper en dacht bij eentje; hè wat een leuke kerel. En van leuke kerel werd het uren bellen en van uren bellen naar die spannende eerste date. Nu maken we plannen voor de komende tijd en ben ik tot over mijn oren verliefd op deze man.
Natalie & Robert
Ik dacht dat je niemand kon vinden op internet maar het tegendeel bleek waar. Ik kreeg een berichtje van een hele leuke man en hij reed voor mij van Lelystad naar Rotterdam. Het bleek een geweldige leuke en gezellige date. Nu bijna een jaar later ben ik zwanger en gaan we trouwen op de dag dat we elkaar een jaar kennen. Het kan dus echt; je partner op internet vinden. Ik wil iedereen veel succes wensen en ik hoop dat jullie net zo veel geluk hebben als dat ik gehad heb.
Patricia & Sebastiaan
Successverhaal van Francisco & Mascha
Ik vond via deze site een leuke, lieve vriendin. In een moeilijke tijd waarin ik dacht niet in aanmerking te komen voor een relatie, meldde ik mij aan bij deze site om een beetje rond te kunnen kijken. De keuze voor deze site is ontstaan uit de prettige ervaringen die ik had met vollere vrouwen. Ik kwam in gesprek met Mascha, een leuke, maar vooral lieve vrouw die ook de mindere kanten van het leven kent en zichzelf ook niet echt als datingmateriaal zou beschrijven, mede door haar maatje meer.
Enige tijd daarna ben ik dan naar Hillegom gegaan vanaf Den Bosch om Mascha beter te leren kennen en nu tik ik dit verhaal op "onze" laptop in het huisje waar we samen met haar drie dochters wonen. We vullen elkaar goed aan, mijn zwakke punten zijn haar sterke kanten en vice versa, we waren op zoek naar wat we vonden op deze site. Voor iedereen hier, veel succes! Het kan echt!
Francisco & Mascha
Ik heb dankzij uw site een leuke vriendin gevonden!
Marcel & Judith
Successverhaal van Jacqueline & Henk
Na lang aarzelen heb ik mezelf toch maar ingeschreven op de site. Na me ingeschreven te hebben kwamen er al snel reacties binnen. Na twee dagen met een leuke man te hebben gemaild en gechat kwam het eerste telefoongesprek. Hij klonk erg leuk en het klikte gelijk. Weer twee dagen later hadden we onze eerste date. Ik was erg nerveus over het verloop hiervan. De date verliep buitengewoon en de klik was er nog steeds. Een tweede afspraak werd gemaakt. Nu meerdere afspraken verder kan ik wel zeggen dat ik denk mijn maatje te hebben gevonden. En mijn maatje denkt hierover precies hetzelfde.
==
UPDATE: Het is al bijna 2 jaar geleden dat ik via jullie site mijn vriend leerde kennen. Een maand na onze eerste date heb ik jullie al een update geschreven. Nu twee jaar later zijn we nog steeds bij elkaar en gaan we weer een stap verder in de relatie. We hebben besloten om samen te gaan wonen.
Jacqueline & Henk
Heb met iemand van hier een date gehad. Was een gezellige attente man en af en toe zien we elkander nog gewoon op vriendschappelijke basis. Wil dat er even bijhouden. Nog bedankt voor de gezelligheid hier!
Willy & Huib
Hoi ik ben Carmen en heb via deze site mijn huidige vriend Rob leren kennen vorig jaar in de zomer. Een week nadat we elkaar voor het eerst gezien hebben zijn we een lange afstands-relatie met elkaar begonnen. Hij woonde namelijk in Groningen en ik in Gent (België). Na 6 maanden ben ik voor hem naar Tilburg in Nederland verhuisd, zodat we elkaar meer zagen en 3 maanden later is hij bij mij ingetrokken. Nu staan we op het punt een huis te kopen en volgend jaar te trouwen! Rob is zo een geweldig persoon hij neemt me zoals ik ben, met mijn angsten erbij. Hij is echt mijn reddende engel! Dankzij jullie heb ik heb hem gevonden dus ook dankzij jullie heb ik een tweede kans op een gelukkig leven gekregen.
Carmen & Rob
Ik was nog maar kort lid van op deze site. Eigenlijk was ik van plan me uit te schrijven toen ik een foto tegenkwam van een man die samen met zijn moeder op de foto stond. Uren hebben we zitten chatten en het voelde van beide kanten erg goed. Diezelfde avond hebben we elkaar ontmoet en sloeg de vlam in de pan. We zijn nu weken verder en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nooit verwacht dat dit mij nog eens zou overkomen, we zijn stapelverliefd en zeker van plan samen een toekomst op te bouwen.
Helma & Ric
Ik kreeg een berichtje van Jacco en dacht laat ik reageren. Het bleek een hele leuke man te zijn. We hebben na anderhalve chatten en mailen afgesproken in een cafetaria. De eerste date was super gezellig en we bleven bellen, elke dag. We hadden gelijk weer afgesproken en zijn weer wat leuks gaan doen. We vinden elkaar heel erg leuk en het klikt tussen ons heel goed. We hebben veel gemeen met elkaar. Ik ben wel in de wolken zoals ik het mag zeggen en hij vindt mij super leuk. We hebben zaterdagmorgen afgesproken en dan komt hij me halen. We gaan samen leuke dingen doen en we doen het rustig aan. We hebben vriendschap en eigenlijk is het iets meer dan dat. Maar we doen het rustig aan om van elkaar te genieten. En we kunnen echt goed met elkaar praten. We hebben afgesproken als het na een half jaar nog zo goed klikt en we houden echt van elkaar dan gaan we aan een relatie denken.
Mirelle & Jacco
We hebben elkaar gevonden bij jullie op de site. We zijn allebei erg verliefd geworden. We zijn nu nog steeds aan daten. Niels is zelfs een dag van vakantie terug gekomen, omdat hij me wou zien! We hebben het er over om te gaan samenwonen, maar eerst nog even flink genieten samen. Ik ben helaas nu aan het werk maar over drie maanden gaan we samen op vakantie. Dank je wel namens ons allebei.
Albertine & Niels
Zo snel als ik me heb aangemeld zo snel kan ik er ook weer af. Ron schreef mij een berichtje. Daarin gaf hij zijn nummer en ik zei jij bent snel. Hij zag er geen kwaad in dus ik trok de volgende dag de stoute schoenen aan en ben hem gaan appen. De dag ernaar kwam hij midden in de nacht aan zodat we elkaar hadden gezien. Het was echt gelijk raak. Alles klikte. Dit is zo iets bijzonders. We praten over de toekomst terwijl we elkaar niet eens zo lang kennen. Maar het voelt gewoon goed. We hebben het echt fijn en als we elkaar niet zien door de afstand dan missen we elkaar echt. We gaan ervoor.
Belinda & Ron
Ik heb bij jullie ingeschreven gestaan als relatie zoekende. Dat is nu al weer twee jaar geleden. Gelukkig heb ik daar mijn man op gevonden. Dacht eerst even geluk bestaat niet meer voor mij, maar ja hoor daar kwam hij dan. Ik ben nu de gelukkigste vrouw van de hele wereld. In augustus ga ik met hem trouwen dus dan begrijpt u ook wel, mijn geluk kan niet meer op.
Lia & Gert
Successverhaal van Joke & Frank
Na op verschillende datingsites gestaan te hebben zag ik de advertentie van deze site. Ik besloot het twee weken te proberen. Na drie dagen kwam ik erachter dat je kon zien wie er je profiel had bekeken. In die lijst zag ik Frank. Leuke vent om te zien, woonde niet te ver weg en hij zocht ook een serieus contact. Na het eerste contact op de site te hebben gelegd, hebben we twee weken elke dag gemaild. In de tweede week hebben we elkaar ook aan de telefoon gesproken en smsjes gestuurd. Het tweede weekend was het tijd voor de eerste date. Die date heeft 13 uur geduurd. Ik ben hoteldebotel verliefd, eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht. Het is een fantastische en lieve man die mij heel gelukkig maakt. Elk moment dat we niet bij elkaar zijn doet zeer. A match made in heaven, hij is dé man voor mij. Dit wens ik iedereen toe.
Joke & Frank
Successverhaal van Eva & Jurgen
Jurgen en ik stonden beiden nog niet lang op de site. Na wat gechat te hebben op de website zijn we verder gegaan met het uitwisselen van mailadressen en later ook telefoonnummers. Na verschillende ongeschikte mannen te hebben gezien en gesproken op de website, voelde dit eigenlijk heel goed. Binnen 4 dagen hadden wij onze eerste date. Na de chats had Jurgen al de tweede date de dag erna gepland zonder mij nog ontmoet te hebben. Het verliep fantastisch! Nu zijn wij ruim 2 jaar bij elkaar en wonen al een jaar samen. Dit voelt zo goed. Het spreekwoord klopt: “Op ieder potje past een dekseltje.....”.
Eva & Jurgen
Ik heb er een super leuke date en ook mijn huidige vriendin aan over gehouden. Het klikte al bijzonder tijdens de vele chatsessies en we hebben dit vervolgd via whatsapp en mail. Sinds enkele weken vinden wij elkaar zo leuk dat we een relatie met elkaar zijn begonnen. De site werkt dus wel degelijk.
Arjan & Ruth
Na het zoveelste standaard bericht ontvangen te hebben, eindelijk een keer een leuk berichtje van een jongen die vroeg of ik het leuk vond om contact te hebben. Zijn reactie trok me over de streep en na wat gechat te hebben op de site, mailadressen uitgewisseld zijn we verder gegaan met chatten. Hij vroeg toen al snel mijn nummer, wat ik niet zag zitten en dus niet deed, maar uiteindelijk toch maar gedaan en we zijn verder wezen chatten via de telefoon. Leuke gesprekken gehad en leuk contact maar op een gegeven moment was het opeens stil. Ik had het zelf ook druk en uiteindelijk ging er een maand over heen en ik had de hoop opgegeven, maar ik kreeg op een gegeven moment een mailtje van hem dat hij iemand anders had ontmoet en zich wilde verontschuldigen. Toen maar gezegd dat we alsnog vriendschappelijk moesten daten omdat het contact leuk was. Bij de eerste date was hij zo verliefd, ik nog niet, maar uiteindelijk zijn we nu bijna 5 maanden verder en is hij mijn droomman geworden.
Vera & Tristan
Ik vindt het een hele leuke simpele toegankelijke site. Het is laag-drempelig en voor je het weet zit je uren te chatten met 1 of meerdere personen. Bij mijn 2e afspraakje was het voor mij al raak. Ik leerde Adrie kennen en via chatten en bellen was er al gauw een klik. Na een week besloten we elkaar te ontmoeten en het ontstane vuurtje vatte al gelijk vlam. Sindsdien chatten, bellen of sms-en we elke dag. Al gauw wisten dat we met elkaar verder willen en gaan ervoor. Kortom de site was voor ons allebei de beste datingsite na verschillende minder goede ervaringen met andere datingsites. We zullen zeker andere mensen die op zoek zijn deze site aanbevelen en hopen dat anderen ook hun levensmaatje op deze manier mogen vinden.
Ivon & Adrie
Na een heel moeilijk en zwaar jaar dacht ik; 2013 wordt mijn jaar en ik heb me ingeschreven. Binnen een week had ik een blind date en ja het spetterde ervan af. We hebben vlinders en we zijn super verliefd. En dat op onze leeftijd. Daarnaast nog 2 andere leuke chats eraan overgehouden. Jullie site is super! Bedankt en ga zo door en ik wens iedereen veel liefdesgeluk toe.
Ellen & Toon
Successverhaal van John & Annemie
Ik was op een avond aan het chatten met een date, maar daar kwam al snel een eind aan. En toen kwam mijn huidige date ineens "ingestapt". Zegt ze hallo: hier ben ik, en toen is het balletje gaan rollen. We zijn, na onze eerste ontmoeting die er al na 10 dagen was, al verschillende malen op tal van plaatsen geweest. Het voelde zo vertrouwd en zeker dat we binnenkort een paar dagen weg gaan. En dan maar kijken of we ook samen nog terug komen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kan met haar over serieuze dingen praten en we kunnen ook veel lachen en plezier met elkaar hebben. Dat ze dan uitgerekend hemelsbreed nog geen 20 km bij mij vandaan woont, is mooi meegenomen. Binnenkort is ze jarig en ik moet nog een leuk cadeau voor haar vinden en dat gaat mij zeker lukken. Ik ben erg blij met haar en dat is wederzijds. Dankzij de site heb ik een ander leven!
John & Annemie
Tja, hoe ga ik een lang verhaal kort maken! Al struinend over de site kom ik een leuke foto tegen en denk ik ga een gokje wagen. Ik zie wel hoe het gaat! Nou dat heb ik geweten. Vanaf het eerste mailcontact was het al gezellig. We hebben uren en uren gekletst via de chat. Na een poosje chatten, gaan we elkaar ontmoeten. En dan staat ze voor mijn deur. Bingo! Om 7 uur binnen komen en om 3 uur 's nachts weer naar huis. En dat op een dinsdagavond! De volgende dag om 5 uur weer opstaan, maar het was reuzegezellig en de beroemde vonk en klik waren er meteen. We gaan nu samen verder en kijken wat de toekomst ons brengen zal. In ieder geval zullen wij een hoop nieuwe en leuke mensen ontmoeten van beide kanten. Ook ons is het gelukt een leuke lieve partner te ontmoeten dus u gaat het ook zeker lukken! Succes!
Wim & Annet
Na enige tijd leuk gechat te hebben, een afspraak gemaakt om samen te gaan eten. Ik was toevallig het weekend in Zeeland (vakantie met vriendin) en het was erg gezellig!! Voor dat ik weer richting Gelderland ging nog even samen koffie gedronken bij hem. Het klikte erg goed, ben gelijk het weekend daarna weer naar Zeeland gegaan. Nu reizen we om het weekend naar elkaar toe, en kijken we hoe het verder gaat.
Jolanda & Henk
Ik stond een weekje ongeveer op de site. Ik had in een paar dagen tijd wel 50 reacties gekregen. Bij mensen die geen foto hadden, had ik al snel zo iets van laat maar zitten. Een aantal die wel een foto hadden, heb ik voorgesteld om wat te gaan drinken. Uiteindelijk ben ik met eentje gaan afspreken. Hij bleef mij maar berichtjes sturen en hij vond mij al leuk voordat hij mij had ontmoet. Aangezien de foto slecht was, was het voor mij eigenlijk een blind date. Het viel ontzettend mee, en hij is een erg leuke jongen! Hij stond ineens voor mijn neus en wij zijn samen wat gaan eten en drinken. Nu hebben we een relatie samen en hij zegt met mij samen oud te willen worden. Had nooit verwacht dat dit allemaal voor zou vloeien uit een datingsite. Daardoor vraag ik me af; is alles wel toeval? Of ook echt voorbestemd? Terwijl je zou denken als iets voorbestemd is dat daar geen internet in voorkomt. Voor verlegen mensen zoals wij zijn, hebben we samen iets moois gevonden. Ik raad iedereen aan om een foto te zetten en te reageren. Grote kans dat u ook date vindt!
Jessica & Thierry
Op vrij korte termijn heb ik een leuke date gehad via de site, wat nu een heel bloeiende liefde is geworden. Zij woont vrij dichtbij mijn woonplaats en zij stond net 8 dagen op de site. Ik was zeker zeer verrast. Ikzelf heb 2 maanden op deze site gestaan en veel reacties mogen ontvangen. Ik beveel iedereen aan om je profiel op deze site te plaatsen.
John & Tonnie
Vaak hoor je dat er zonder foto geen of weinig reacties komen. Ik kreeg een berichtje zonder foto van een dame. Omdat ik het onbeleefd vind en ook jammer dat mensen geen foto hebben, besloot ik om een berichtje terug te sturen en tekst en uitleg te vragen waarom? Wat mij verbaasde wat dat ik heel spontaan een uitnodiging kreeg om te gaan chatten. Dat hebben we gedaan en sinds deze dag zijn we dagelijks aan het chatten, bellen en zijn we tot over onze oren verliefd op elkaar. We durven zelfs te zeggen dat we eindelijk de ware hebben gevonden. Dit hadden we beide niet durven dromen maar het laat zien dat een begin zonder foto tot iets heel moois kan uitgroeien. En ik ben heel blij ben dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken om toch tegen haar te zeggen wat ik er van vond om zonder foto te reageren. Nu kunnen we er beiden om lachen en zullen we dit nooit meer vergeten.
René & Angelica
Ik ben heel erg blij dat ik deze site heb gevonden. Er is een leuke relatie door ontstaan.
Ik raad eenieder aan dit ook te doen, het is de moeite waard. Er is een grote keus voor alle leeftijden. Ik heb mijn geluk gevonden en hoop dit zo te houden en gelukkig met elkaar te blijven.
Frans & Kathie
Ik heb haar gevonden! Via deze site weer lekker puberen en kriebels in mijn buik. En dan te bedenken dat het voor drie jaar terug nog mijn buurvrouw was. Zij woonde nog geen 100 meter bij me vandaan. Het kan raar lopen in het leven maar ik heb mijn meisje gevonden. Ik laat haar dan ook nooit meer gaan. Met haar wil ik oud worden. We kennen elkaar pas twee weken, maar hebben het gevoel alsof we elkaar al jaren kennen. Al tijdens de eerste kennismaking werden we uit de kroeg geveegd. Voor mij geen ander meer. Ik ben voldaan en ga genieten van de toekomst met haar. Alles gaat tegenwoordig met de snelheid van het licht. Ik stapte in en wil nooit meer uitstappen. Dit is de reis van m'n leven!
Sven & Jacqueline
Online daten deed ik al een tijd. Mijn ervaring is, dat je ook al uit mailcontact veel op kan maken over wie 'hij' is. Dus toen hij na een paar keer heen en weer mailen, zei; "zo, ik ben er wel uit, hier heb je mijn telefoonnummer, zie maar wat je ermee doet. Ik wil je graag ontmoeten". Tja, toen lag de bal bij mij. Ben ik even blij dat ik hem toch maar een sms-je heb gestuurd. Hij bleek geweldig! Ik geniet er enorm van om hem te leren kennen.
Patricia & Dan
Drie weken geleden kreeg ik een bericht van hem. We hebben elkaar via de chat gesproken en daarna wisselden we nummers uit. Na uren aan de telefoon, hebben we elkaar twee weken geleden voor het eerst gezien. Het was voor mij nog geen liefde op het eerste gezicht. Inmiddels hebben we elkaar vaker gezien en zijn we officieel een stel.
Cynthia & Vincent
Via deze site, hebben wij elkaar gevonden.
Wij hopen dat iedereen net als wij ook het geluk zal vinden.
Karin & Tiny
Dankzij uw berichtje naar mij van mijn nieuwe partner, heb ik geluk gevonden.
Zij is een fantastisch lieve vrouw, die mij begrijpt die mij liefde geeft, die mij lief heeft.
Ik heb jaren naar haar gezocht sterke uitstraling, en veel liefde kunnen geven. Ik wil er voor gaan, want ik wil graag dat zij mijn mooie lieve vrouw en partner wordt. Bedankt!
Ron & Else

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!